KonsumentKredit
menu_left Konsumentlånet menu_sep Låneansökan menu_sep Låneförsäkring menu_sep Lånevillkor menu_sep Frågor & svar menu_sep Kontakta oss menu_sep Om oss menu_sep menu_sep
 
Laana-upp-till-350-10.png
Individuell ränta / räntesättning

KonsumentKredit tillämpar individuell räntesättning på våra blancolån / privatlån. Det innebär att våra kreditbeslut och räntor baseras på information från kreditansökan samt kreditupplysning och information om befintliga krediter hos Konsumentkredit. Om vi kan bevilja den sökta krediten samt vilken ränta vi kan erbjuda är individuell. Den informationen som sammanvägs i våra beslutsmodeller är en kombination av ålder, uppgiven inkomst, taxerad inkomst, anställningsform, boendeform, anställningstid, tid på nuvarande bostadsadress, UC-score, UC-frågor samt summa befintliga lån och förändringar i skuldsättning etc.

För närvarande varierar räntan på Konsumentlånet mellan 3,95% och 14,95%. Baserat på kreditbedömningen försöker vi erbjuda den förmånligaste räntan för dig och därmed bevilja ett lån som är anpassat till din aktuella personliga situation. Om vi utifrån bedömningen inte kan bevilja dig Konsumentlånet kan du komma att erbjudas vårt Flexlån, ett lån med lägre lånebelopp och högre ränta (som högst 18,95%).

  • Individuell ränta: 3,95–14,95%
  • Låna upp till 400 000 kronor
  • Låna pengar utan säkerhet
  • Första året amorteringsfritt
  • Pengar inom 3 bankdagar
  • Alltid 14 dagars ångerrätt
  • Valfri bindningstid och kostnadsfri förtidsinlösen och
    extraamortering av ditt lån!
  • Möjlighet att teckna Låneförsäkring för ökad trygghet

Är du redan kund hos oss?

 

Vi tillämpar individuell räntesättning 3,95%–14,95% (räntesatser per 2016-06-30). Effektiv ränta beräknad vid exempelräntan 4,95% vid lånebelopp 150 000 kronor och en återbetalningstid på 10 år är 5,13%. Uppläggningsavgift 429 kr, aviavgift 30 kr/månad. För att ansöka om lån måste du vara minst 20 år, ha en årsinkomst på minst 125 000 kr, haft en inkomst i Sverige i minst 3 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Vid avslag på Konsumentlånet kan alternativt erbjudande(sk Flexlån) komma att ges, varvid ränta om upp till 18,95% kan komma att erbjudas. Vid låneansökan inhämtas kreditupplysning.

Se även våra sidor om Blancolån/Privatlån, Amorteringsfritt lån, Samla smålånTelefonlån, Individuell räntesättning