KonsumentKredit
menu_left Konsumentlånet menu_sep Låneansökan menu_sep Låneförsäkring menu_sep Lånevillkor menu_sep Frågor & svar menu_sep Kontakta oss menu_sep Om oss menu_sep menu_sep
 
Laana-upp-till-350-10.png

Telefonlån - lån via telefon

Ett telefonlån ansöker du om via telefon. Du ringer KonsumentKredits kundtjänst på telefon 0923-657 70 så ber dom dig uppge de uppgifter som behövs för att vi ska kunna behandla din ansökan. Besked om beviljat belopp samt ränta får du inom några timmar.

Vad kan jag låna till?
Det är valfritt. Du kan till exempel lösa andra och dyrare banklån, finansiera ett båt- eller bilköp, en husrenovering eller heminredning. KonsumentKredit frågar inte om ändamålet utan ger ändå lägsta möjliga individuella ränta. 

Hur mycket kan jag låna?
Du kan låna lägst 10 000 kr och högst 400 000 kr. 

Vad blir räntan på telefonlån?
KonsumentKredit tillämpar individuell räntesättning på sina telefonlån/blancolån. Det innebär att räntan, som är rörlig, bestäms utifrån dina förutsättningar. För närvarande varierar räntan på Konsumentlånet mellan 3,95% och 14,95%. Baserat på kreditbedömningen kan vi erbjuda den förmånligaste räntan för dig och därmed bevilja ett lån som är anpassat till din aktuella personliga situation. Om vi inte kan bevilja dig Konsumentlånet kan du komma att erbjudas vårt sk Flexlån, ett lån med lägre lånebelopp och högre ränta.


  • Individuell ränta: 3,95–14,95%
  • Låna upp till 400 000 kronor
  • Låna pengar utan säkerhet
  • Första året amorteringsfritt
  • Pengar inom 3 bankdagar
  • Alltid 14 dagars ångerrätt
  • Valfri bindningstid och kostnadsfri förtidsinlösen och
    extraamortering av ditt lån!
  • Möjlighet att teckna Låneförsäkring för ökad trygghet

Är du redan kund hos oss?

 

Vi tillämpar individuell räntesättning 3,95%–14,95% (räntesatser per 2016-06-30). Effektiv ränta beräknad vid exempelräntan 4,95% vid lånebelopp 150 000 kronor och en återbetalningstid på 10 år är 5,13%. Uppläggningsavgift 429 kr, aviavgift 30 kr/månad. För att ansöka om lån måste du vara minst 20 år, ha en årsinkomst på minst 125 000 kr, haft en inkomst i Sverige i minst 3 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Vid avslag på Konsumentlånet kan alternativt erbjudande(sk Flexlån) komma att ges, varvid ränta om upp till 18,95% kan komma att erbjudas. Vid låneansökan inhämtas kreditupplysning.

Se även våra sidor om Blancolån/Privatlån, Amorteringsfritt lån, Samla smålånTelefonlån, Individuell räntesättning